Mesarska cesta Seznam forumov Mesarska cesta
Stanovanjski kompleks Poljansko nabrežje - forum je namenjena izključno lastnikom oz. stanovalcem v novem stanovanjskem kompleksu "Poljansko nabrežje".
 
 Pogosta vprašanjaPogosta vprašanja   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se 
 Tvoj profilTvoj profil   Zasebna sporočilaZasebna sporočila   PrijavaPrijava 




ALI JE TUDI VAŠA PRIPRAVA KLIME POD ELEKTRIČNO NAPETOSTJO??

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Mesarska cesta Seznam forumov -> Ugotovljene napake
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
klima
Uporabnik začetnik


Pridružen/-a: 16.03. 2011, 13:41
Prispevkov: 1

PrispevekObjavljeno: 16 Mar 2011 14:24    Naslov sporočila: ALI JE TUDI VAŠA PRIPRAVA KLIME POD ELEKTRIČNO NAPETOSTJO?? Odgovori s citatom

Spoštovani,

močno vam svetujem, da preverite, ali je morda tudi vaša predpriprava za klimatsko napravo na balkonu pod električno napetostjo.

Ob vselitvi v stanovanje na Mesarsko pred tremi leti sem na balkonu z rokami želel samo premakniti kable in cevi za montažo klime bliže k steni. Prepričan sem bil, da po standardih in tehničnih pregledih vse štima. Takrat pa me je močno stresla elektrika in me skoraj ubila!!!!!! Na srečo sem ostal živ, a z zdrobljenima obema nadlahtnicama, kjer imam danes umetni del kosti in vijake.

Po moji resni nesreči smo ugotovili, da so iz stene gledale bakrene cevi ovite v belo izolacijo, plastične votle cevi ter OKROG POL METRA TANKA ELEKTRIČNA ŽICA, KI NA KONCU V DOLŽINI NEKAJ MILIMETROV NI BILA IZOLIRANA, BREZ KLEME NA KONCU ALI IZOLIRNEGA TRAKU IN POD ELEKTRIČNO NAPETOSTJO!!!!!!.

Zanima me prosim, ali morda pri vaši predpripravi za klimo na balkonu tudi iz zida gleda daljša električna žica (ali je gledala iz zida, preden ste klimo montirali), in ali je morda izolirana in s klemo na koncu. Kolikor vem, elektična žica po vseh projektih sploh ne bi smela gledati iz zida.
KAJ PA PRI VAS?

Hvala že v naprej za vaše odgovore.
Lep pozdrav
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Sindar
Veteran


Pridružen/-a: 08.06. 2006, 09:23
Prispevkov: 170
Kraj: Mesarska 38

PrispevekObjavljeno: 21 Mar 2011 21:21    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pri meni žice ni (je tudi ne sme biti), je pa na notranji strani podometna doza za elektriko od koder se napelje napajanje za klimo.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Mesarska cesta Seznam forumov -> Ugotovljene napake Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


MojForum.si - brezplačno gostovanje forumov. Powered by phpBB 2.