Mesarska cesta Seznam forumov Mesarska cesta
Stanovanjski kompleks Poljansko nabrežje - forum je namenjena izključno lastnikom oz. stanovalcem v novem stanovanjskem kompleksu "Poljansko nabrežje".
 
 Pogosta vprašanjaPogosta vprašanja   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se 
 Tvoj profilTvoj profil   Zasebna sporočilaZasebna sporočila   PrijavaPrijava 




O rastlinah dosajenih izven projekta?????

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Mesarska cesta Seznam forumov -> Novi problemi v naselju
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
devica
Redni uporabnik


Pridružen/-a: 20.09. 2006, 16:55
Prispevkov: 15

PrispevekObjavljeno: 25 Maj 2010 16:35    Naslov sporočila: O rastlinah dosajenih izven projekta????? Odgovori s citatom

Sem se pozanimal pri strokovnjakih za te zadeve in pravijo, da nič od tega ne drži. Te navedene rastline (teh šest) so enako škodljive kot ostale v teh koritih in so neustrezne pa so jih oni posadili (primer lovorovec).
Meni je vseeno, pa tudi za druge se ne borim, je pa neki SPL in Arboretum se spomne po štirih letih, medtem časom so pa atrijci uredili korita z dražjimi rastlinami in zato je lepše. Ga. arhitektka je celo svetovala čim več rastlin in vedno omenila kakšen atrij, kako je lepo zasajen. Zdaj pa to in zakaj?! Po štirih letih je Arboretum poslal ponudbo, kajti treba je obnovit tisto kar so takrat zasadil (takrat so pa seveda računali na zaslužek vsako toliko časa z poceni rastlinami). SPL je posrednik mi pa loleki, ki bomo to plačevali.
NO ostro zahteva odstranitev teh rastlin. Jaz pozivam NO naj razmislijo in se pozanimajo še pri kakšnem strokovnjaku, da ne bo narejena škoda.
Navedli so tudi to, da gre za javno površino, pa tudi to ni čisto res. Ko se pogovarjaš z atrijci pravijo nekateri, da imajo stvar na sodišču, ker so jim zaračunali to površino v stanovanjsko površino. Torej javne površine kar so po vaše zdaj korita, bi morali odstraniti, kajti iz zasebne lastnine imaš pod nos porinjeno javno površino z nekimi rastlinami, katere ti niso všeč vizualno ali recimo si alergičen imaš seneni nahod. Javna površina je tudi prostor, kjer Mango ima vrt, pa imajo koristi samo nekateri. Če nimate kaj početi, ne iščite problemov in še večjih zneskov na položnicah, ker so že te presegle vse meje razuma. Razen če ste vi investitorji in plačniki.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Mesarska cesta Seznam forumov -> Novi problemi v naselju Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


MojForum.si - brezplačno gostovanje forumov. Powered by phpBB 2.