Mesarska cesta Seznam forumov Mesarska cesta
Stanovanjski kompleks Poljansko nabrežje - forum je namenjena izključno lastnikom oz. stanovalcem v novem stanovanjskem kompleksu "Poljansko nabrežje".
 
 Pogosta vprašanjaPogosta vprašanja   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se 
 Tvoj profilTvoj profil   Zasebna sporočilaZasebna sporočila   PrijavaPrijava 




Vrata v kleti 2

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Mesarska cesta Seznam forumov -> Št. 12
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
zrezek
Občasni uporabnik


Pridružen/-a: 17.01. 2007, 01:23
Prispevkov: 11

PrispevekObjavljeno: 18 Jan 2007 10:43    Naslov sporočila: Vrata v kleti 2 Odgovori s citatom

Že dalj časa se vrata v kleti 2 poleg dvigala ne zapirajo sama od sebe. Sem zadevo že izpostavil, pa sem dobil odgovor da nameravajo namestiti vzmet, ki naj bi potem vrata uspela zapreti. No sedaj sem videl, da so vzmet namestili na vrata ki odpirajo na parkirišča in ne na ta poleg dvigala. Včeraj sem klical hišnika oz. njegovega nadrejenega ( g. Vrhovec), pa mi je obljubil, da bodo zadevo pregledali.
Je pa zanimivo dejstvo, ki ga je izpostavil, da imajo največ problemov z vrati na 12-tki in 20-tki. Če to pomeni, da v teh dveh lamelah stanovalci nimamo ustreznega odnosa to vrat, bi bilo mogoče to potrebno izpostaviti na naslednjem sestanku.
Prav tako je tudi rekel, da imajo precej problemov z odzivnostjo Gradisa, oziroma njegovih podizvajalcev, saj naj bi bile vse zadeve še v garanciji.
Čakam odgovor g. Vrhovca.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
andrejb
Veteran


Pridružen/-a: 26.06. 2006, 19:29
Prispevkov: 106

PrispevekObjavljeno: 23 Jan 2007 21:41    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ne se zajebavi, tista vrata v kleti 2 so taka kot so že od junija (ko sm jaz prvič not pršu). Res je, da so se takrat zapirala, ampak je pa že takrat blo vse počeno okrog in okrog štokov (čeprav so kao bl masivna). Se pa ne zapira pravilno jeziček, ki drži zaprta vrata. Zgleda da je vzmet v zatiču premočna ali kaj. Pa tudi tisto okno na vratih bo kmalu ven padlo (na zunanji strani se še komaj drži. Pa poglej si tudi med vrati in liftom. Razpoka od tal do vrha stene.

PS: danes zvečer tudi lift ni delal :D

PSS: pa verjetno, da na steno ne morejo privit nastavkov za gasilne aparate sem tudi jaz kriv, ker hodim tam mimo Laughing
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Mesarska cesta Seznam forumov -> Št. 12 Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


MojForum.si - brezplačno gostovanje forumov. Powered by phpBB 2.