Mesarska cesta Seznam forumov Mesarska cesta
Stanovanjski kompleks Poljansko nabrežje - forum je namenjena izključno lastnikom oz. stanovalcem v novem stanovanjskem kompleksu "Poljansko nabrežje".
 
 Pogosta vprašanjaPogosta vprašanja   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se 
 Tvoj profilTvoj profil   Zasebna sporočilaZasebna sporočila   PrijavaPrijava 




"stanovalec"

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Mesarska cesta Seznam forumov -> Medsoseski odnosi
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
tomazz
Veteran


Pridružen/-a: 31.05. 2006, 08:03
Prispevkov: 78
Kraj: Mesarska 22

PrispevekObjavljeno: 14 Dec 2006 20:45    Naslov sporočila: "stanovalec" Odgovori s citatom

Očitno nova tema za debato!

Že od vsega začetka spremljam tvoje prispevke (stanovalec).
Osebno poznam že kar nekaj stanovalcev in sostanovelcev in že večkrat sem koga vprašal, če pozna "stanovalca". Odgovor je vedno isti: NE!
Sostanovalce sprašujem zato, ker bi rad izvedel, kako izgleda oseba, ki v stanovanju nima nobenih težav, nobenih reklamacij, z vsem se strinja, na vse članke ima pritrdilni odgovor, itd.
Vsakič, ko grem na forum opazim, da je vedno veliko novih odgovorov. Kliknem in vedno isto: STANOVALEC IMA SPET PAMETNO PRIPOMBO, npr.: seveda, se povsem strinjam, treba je narediti to ali ono, ...
Sam sicer nisem ne vem kako aktiven na forumu, a vendar se oglasim takrat, ko imam po mojem mnenju kaj pomembnega za povedati, ali pa se pač vključim v debato, za katero menim, da bi lahko prišli do nekega zaključka.

Ti pa imaš očitno veliko časa. da se posvetiš vsem člankom, na katere so tvoje pripombe kot po tekočem traku vedno enake in z nami (ostalimi uporabniki) zelo očitno tekmuješ, da boš najbolj aktiven član naše soseske. Vsi mi lahko dnevno pošljemo 10, 20 ali več prispevkov in vsi mi bomo veterani. Ampak vprašaj se: je to smisel foruma ali ti je dolgčas in bi samo malo poklepetal z ostalimi? Si že kdaj slišal za MSN ali kaj podobnega, kjer lahko debatiraš po mili volji? Vetran si samo po člankih, po koristnih člankih pa si zelo daleč od tega!

To je forum, ki je namenjen konkretnim zadevam, kot so predlogi, ideje, informacije, obvestila, kjer si zelo aktiven, ampak kot pravi pregovor: pes, ki laja, ne grize - in približno tak efekt je tudi od tebe.

Moram priznati, da sem dolgo časa toleriral tvoje "bistre" komentarje, ampak ko je enkrat dovolj, je dovolj. Sem pa vesel, da nisem samo jaz takega mnenja in ker sem se že lotil nekaj napisat, Boru nisem samo odgovoril tako kot bi ti: ja, se popolnoma strinjam s tabo; ampak ti tudi jaz odgovarjam:
JA, POPOLNOMA SE STRINJAM Z BOROM IN ŠE NEKATERIMI STANOVALCI, zato te prosim, da nehaš z komentarji, ki niso pomembni nikomur, ampak začneš z koristnimi komentarji oz. po domače povedano: nehi kurt, ampak nared kej al se pa spoki s foruma!

Pa brez zamere in lep pozdrav,

Tomaž
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
stanovalec
Veteran


Pridružen/-a: 11.06. 2006, 13:26
Prispevkov: 439

PrispevekObjavljeno: 15 Dec 2006 19:07    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

hvala.

LP!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
andrejb
Veteran


Pridružen/-a: 26.06. 2006, 19:29
Prispevkov: 106

PrispevekObjavljeno: 15 Dec 2006 21:40    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

idita na pir, zmenta se preko PM in k'lisic.. pa povejta uro in datum, pa gremo skup. Embarassed
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Mesarska cesta Seznam forumov -> Medsoseski odnosi Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


MojForum.si - brezplačno gostovanje forumov. Powered by phpBB 2.