Mesarska cesta Seznam forumov Mesarska cesta
Stanovanjski kompleks Poljansko nabrežje - forum je namenjena izključno lastnikom oz. stanovalcem v novem stanovanjskem kompleksu "Poljansko nabrežje".
 
 Pogosta vprašanjaPogosta vprašanja   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se 
 Tvoj profilTvoj profil   Zasebna sporočilaZasebna sporočila   PrijavaPrijava 




Zapisnik sestanka s SPL

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Mesarska cesta Seznam forumov -> SPL d.d.
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
stanovalec
Veteran


Pridružen/-a: 11.06. 2006, 13:26
Prispevkov: 439

PrispevekObjavljeno: 19 Avg 2006 11:36    Naslov sporočila: Zapisnik sestanka s SPL Odgovori s citatom

... je prišel te dneve v naše nabiralnike. Zanima me, glede na to, da nisem bil prisoten na sestanku, ali vsebina zapisnika odraža dejansko stanje s sestanka in nasploh mnenja o vsebini zapisnika.

LP!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
bucika225
Veteran


Pridružen/-a: 30.05. 2006, 09:15
Prispevkov: 147
Kraj: Mesarska 22

PrispevekObjavljeno: 23 Avg 2006 08:42    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Dobro jutro sosedje, tole so bile moje pripombe na zapisnik:



Spoštovani,

po pregledu Zapisnika informativnega zbora etažnih lastnikov soseske »Poljansko nabrežje«, ki je potekal dne 19.07.2006 ob 18.00 uri sem opazila, da niso zabeležene vse postavke, za katere smo se dogovorili na sestanku. Poleg zapisanih alinej bi prosila da se v zapisnik doda še sledeče (kot smo se dogovorili na sestanku):



- SPL pridobi ponudbe za stebričke ob kolesarski stezi (pločniku?) na desni strani Mesarske ceste. Tam parkirana vozila namreč močno ovirajo pregled v križišče, otroške vozičke, kolesarje in pešce. Ker tam parkirajo večinoma obiskovalci Lisice in stanovalci nad njo lahko upravičeno domnevamo, da se stanje ne bo izboljšalo samo po sebi.

- SPL pridobi ponudbe za stebričke pred vhodi na ploščad med blokoma 9 in 10. Tudi na ploščad žal redno vozijo osebni avtomobili brez razloga (preseljevanje, nošenje...). Razmak med stebrički pa mora biti tako širok, da se lahko ob ploščad zapelje smetarske zabojnike.

- Reklamacija dvigala na Mesarski 22 – že od samega začetka namreč ne dela pravilno. Ko pritisneš tipko npr. »želim gor«, se dvigalo ustavi kljub temu, da je bil že prej klican dol, te potem potegne npr. v 2 klet itd..... (to sem seveda že junija omenila hišniku – stanje nespremenjeno)

- V kolesarnici v II. kleti na Mesarski 22 je potrebno reklamirati, ker ni instaliran senzor za luč, ampak ročno prižiganje. Po načrtu morajo biti senzorji po celem bloku. Ne vem pa, kako je pri ostalih vhodih.

- Reklamacija in rešitev problema z domofoni. Zdaj so v vseh stopniščih non-stop odklenjena OBOJA vhodna vrata, brez možnosti zaklepanja vsaj enih. So vsa pokvarjena, ali namerno izklopljena?

- Senzorji v stopniščih vklapljajo vse luči cel dan pri močni sončni svetlobi. Potrebno jih je nastaviti, da se vklopijo šele ob mraku in temi. Kakšni bodo računi za elektriko?

- V garažah imamo »Las Vegas« - močno razsvetljene garaže celo noč. Ko zapelješ v garažo, pa se še dodatno vklapljajo luči na senzorje. Čemu potem senzorji? Huda potrata elektrike in žarnic.



Poleg naštetega mi prosim sporočite na kak način in kdaj se bodo izbirali predstavniki stopnišč? Se bo to dogovorilo na naslednjem sestanku z vami ali se moramo to že sami stanovalci dogovoriti pred sestankom?



Trenutno najbolj »pereč« je račun od podjetja Papir servis d.d.. Upam, da se bo v zvezi s tem čim prej kaj ukrenilo. Da se ne ponavljam vam v priponki pošiljam reklamacijo računa.



Opozorila bi še, da zastekljene oglasne deske (22.08.2006) še niso montirane. V našem vhodu (Mesarska 22) ste sicer obesili uradne podatke o površinah stanovanj za obračun stroškov, vendar v delu, ki ste ga obesili v našem vhodu ni naših stanovanj.



Prosim vas za povratne informacije in se zahvaljujem za sodelovanje.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
ROLI
Veteran


Pridružen/-a: 11.08. 2006, 09:32
Prispevkov: 119

PrispevekObjavljeno: 23 Avg 2006 12:25    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

bucika,
si se pa potrudila, hvala.

Sem videla enega moškega, ki je sestanek snemal. Mogoče bi bilo dobro, da se še on oglasi.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
stanovalec
Veteran


Pridružen/-a: 11.06. 2006, 13:26
Prispevkov: 439

PrispevekObjavljeno: 24 Avg 2006 22:51    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ja, naslednjič imamo lahko kar virtualni sestanek s SPL... to jim ne bi smelo biti tuje, saj je podoben tudi njihov način dela Wink
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
sa
Administrator foruma


Pridružen/-a: 24.05. 2006, 13:13
Prispevkov: 166
Kraj: Mesarska 10

PrispevekObjavljeno: 29 Avg 2006 22:07    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

bucika225 je napisal/a:
V kolesarnici v II. kleti na Mesarski 22 je potrebno reklamirati, ker ni instaliran senzor za luč, ampak ročno prižiganje. Po načrtu morajo biti senzorji po celem bloku. Ne vem pa, kako je pri ostalih vhodih.


Pri ostalih vhodih je isto. Luč za ročno prižiganje, ki se ponavadi pozabi ugasniti.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Mesarska cesta Seznam forumov -> SPL d.d. Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


MojForum.si - brezplačno gostovanje forumov. Powered by phpBB 2.